Ingyen honlap készítésnek mik az előnyei, mik a lehetőségek? Segítene valaki? (sok kérdés)
Örülnék, ha tudna írni valaki, akinek tapasztalata is van ezzel kapcsolatban.
Szeretnék készíteni honlapot,de nem tudom, hogy lehetne megoldani?Az a helyzet, hogy sok minden érdekel, több, különböző témát szeretnék megosztani, de nem tudom, hogy lenne jobb, ha egyetlen oldalon írnék az összes témáról, vagy minden témának külön webcímet, külön ingyen oldalt készítenék?
Másik, ami lényeges, hogy nyilván lassan fog elkészülni az oldal és nem szeretném félkészen közzé tenni.Erre van lehetőség?
Úgy tudom, ha valaki megengedi, hogy reklámokat helyezzenek el honlapján azért pénzt kap(hat).Ez biztos?Hogyan lehet ezt megoldani?
Szeretném, ha fórumom is lenne,ahol bárki hozzászólhat, kibeszélhetik a témáimat a látogatók.Ingyenes oldalon van erre lehetőség?
Ingyenes oldalon keresztül, hogyan érdemes üzletet bonyolítani?
Egyszerűbb lenne ha blogot indítanál, főleg ha nem értesz a témához.
Pont ugyanezt tudja, amit te szeretnél, csak jóval egyszerűbb.
Lehet, hogy ez is jó ötlet.
Egy blogban minden téma lehet vegyesen?Fotók?Fórum, stb?
Hogyan kell nekikezdeni?
Itt már csak az a dilemmám, hogy egy blog által vajon hogyan találna az oldalamra egy célcsoport?
Hogyan kelthetném fel iránta az érdeklődést?Egy blog is lehet olyan népszerű, mint egyéb oldal?
Egy blog jóval népszerűbb lehet és reklámozni egy egyszerűbb talán.
Természetesen lehet több téma is, meg fényképek, azt töltesz fel, amit csak akarsz.
Fórumban nem vagyok biztos, de a bejegyzésekhez hozzá lehet szólni, és ott lehet az olvasókkal csevegni.
Hozzákezdeni pedig rendkívül egyszerű, csak regisztrálni kell valamelyik ingyenes blog oldalon, pl blog.hu.
Persze.
De ha felmész a blog.hu-ra, szerintem van GYIK rész, ott választ kapsz minden kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!