Belépésnél újabban bejön egy eszköztár, search, certified. Toolbar. Hogyan tudom eltávolítani?
Én vagyok a kérdező. Úgy tűnik,azért rájöttem a megoldásra. Pontosan már nem emlékszem,de nekem Google Chrome a beállított böngésző,és azon belül,a Beállítások" menü,ott az "Induláskor" menüben az "Adott oldalak megnyitása" elé kell pöttyöt rakni,ott az "Oldalak beállítása" menüben kell kitörölni minden nem kellő oldalt. Legalábbis emlékeim szerint így csináltam anno. A "Megjelenés" menüben a "Kezdőoldal gomb" elé kell a kockába pipát tenni,ahol nekem a kezdő oldal a Chrome. Remélem,jól emlékszem és tudtam segíteni,mert én is anno napokig kínlódtam és anyáztam,annyira idegesített az a hülye böngésző,amit valami érthetetlen,kéretlen módon tett a gépemre valamelyik oldal sunyin.
Aki megcsinálja,legyen olyan szíves,és írja ide,sikerült-e ezzel a módszerrel kiirtani a kis genyókat! Köszi!
Még fent van a gépeden csak letiltottad a működését
és egy rossz frissítés és már ujra integet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!