A facebook tönkreteszi az életünket? Eddig fb nélkül is elvoltunk most mi változott?
Figyelt kérdés
Egész nyáron a facebookon csüngtem. És nem is érdekelt ki mit lájkol, szól hozzá, megoszt. De azon kaptam magam, hogy egyszercsak elkezdett zavarni ha nem kaptam elég lájkot egy képre, bejegyzésre, stb. Ettől szomorú lettem. Nem volt kedvem sehova se menni, másokkal beszélni. Irigykedtem arra aki "népszerűbb". Szerintem amint leérettségizek (jövőre) törlöm is magam róla.2012. nov. 6. 10:34
11/14 anonim válasza:
"Eddig fb nélkül is elvoltunk most mi változott?"
Hát tulajdonképpen ti, akik rákattantatok. Nem tudtok meglenni nélküle. Olyan ez, mint bármelyik másik szenvedélybetegség. Kábítószer, alkohol, cigi, szerencsejáték. Csak ez az FB. Trendi fent lenni és szerintetek ciki, aki nincs fent. Ti tinik változtatok, de nagyon és rossz irányban...
12/14 A kérdező kommentje:
Hát én legszívesebben törölném az egész facebookot, hogy ne is létezzen. :D
2012. nov. 6. 16:16
13/14 anonim válasza:
Fb nek is megvan a maga előnye és a hátránya. Csak nem kellene túlzásokban esni.
Autó is ehet közlekedési eszköz, és lehet egy veszélyes fegyver.
14/14 anonim válasza:
Fehersrac válasza:
Szívből szóltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!