Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mitől lehet facebookon?...

Ez mitől lehet facebookon? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Facebookon egy ismerősömmel beszélgettem, de nem chaten, hanem csak üzenetben. A beszélgetés valahogyan így nézett ki.

1.Üzenet- ezt küldtem 16:00-kor

Látta:17:00

2.Üzenet- ezt pedig 16:15-kor küldtem az első üzi után de akkor nem egybe kellene, hogy kijelezze, hogy látta?

(ez alatt az üzi alatt pedig már nem volta láttamozva)

Kicsit bonyolultan írtam le, aki érti és aki tud normális választ adni az írjon! Előre is köszönöm!:)

2012. nov. 6. 08:48
 1/2 anonim válasza:
mert előbb megnézte az első üzenetet, mintahogy te leírtad a másodikat! attól ő még látta, csak már nem írta ki az oldal! :)
2012. nov. 6. 10:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Azt elfelejtettem leírni, hogy először az első üzenet aljára a "láttam" közvetlenül 4 óra után volt, a másodikra nem mutatott semmit, majd egy nappal később már 17:00-t mutatott.:S

2012. nov. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!