Facebook oldal fogyelo?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom megoldani, hogy hogyha egy favebook oldalra bejegyzes erkezik egy sima emberketol, jelezze azt nekem minel hamarabb?2012. nov. 5. 22:07
1/3 2xSü válasza:
Más mód nincs, mint rendszeresen látogatni az oldalt. (Hacsak nem vagy admin az adott oldalon.)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, kulso pargramok segitsegevel sem? Alig hiheto.
2012. nov. 5. 22:20
3/3 2xSü válasza:
Régen volt beépített RSS funkció az oldalakhoz, de azt letiltották. Csoport esetén be lehet állítani, hogy miről kapj értesítést. Oldal esetén maximum külön lehet programot írni rá. Bizonyára létezhet ilyen harmadik féltől származó szolgáltatás is, de ebben nem bíznék. Ha nem kell megadni a saját jelszavadat, azt most hirtelen nem tudom hogy van, de szerintem nem minden hozzászólás látszana. Ha meg meg kell adni… Nem adunk meg jelszót harmadik félnek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!