Facebookon ellpoták az oldalamat részletek lent! (? )
Figyelt kérdés
ellopták az oldalamat és viisza szeretném szerezni elégééé összerúgtam a port a lopóssal szóvl nem veszbe adminnak de ő is úgy lopta el hogy nem volt admin segítcsetek lécci !!! :)))(negatívkomit köszi ne )2012. nov. 4. 19:15
1/2 anonim válasza:
Ebben senki nem fog tudni segíteni, legfeljebb tanácsot adni hogy kikben bízz vagy kikre ne bízz fontos dolgokat.
Sem program, sem szolgáltatás, sem más nincs amivel visszaszerezheted a jogosultságodat.
2/2 A kérdező kommentje:
:((( DE azt nem értem hogy ez a lány akkor hogyan lopta el mert csak én és a barátnőm volt admin :(
2012. nov. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!