Vaterások! Mit szóltok ahhoz, hogy regisztráció nélkül is vásárolhatnak tőletek?
Én inkorrektnek tartom. Sokan-többek között én is- a biztonság miatt regisztráltam, és fizetem a jutalékokat, termékfeltöltésdíjat, az értékelések pedig még biztonságosabbá tették az oldalt, előre tudhatjuk ki milyen(már ha nem új). És most? mindenféle előzetes nélkül licitálhatnak, olyanok akik talán nincsenek is tisztában a szabályzattal, talán még azt se tudja, hogyha nem vásárolja meg a termékemet, buktam a jutalékot, és nekem ebből károm származik...
Szerintem ettől ez a piactér komolytalanná válik... apród.hu szintje..
Erről beszélek....
Most licitalt egy "idegen", kivancsi vagyok mi lesz ezekutan...(?)
Nem valami jó az ilyenek vásároljanak hirdetéseken .
Buták meg gyerekek is ütögetik le az árukat nem fizetnek az utánvételes csomagot nem veszik át stb.
A vatera a pénzre hajt ezért találta ki ezt is butább vásárlók is tudjanak vásárolni akiknek a regisztráció is nehezen megy.Meg a NAV próba vásárlás is sokkal egyszerübb
Hogy lehet beállítani, hogy x %-os felhasználók ne tudjanak vásárolni nálam?
ezt hol találom?
Tőlem vettek már, nekem nem volt bajom. egyszer adtam negatívat egy ilyen 0-ásnak de utána pár nappal felhívott, hogy kórházba került és kéne neki ha megvan még.
A vatera ha bejelölöd, hogy nem történt adásvétel jutalékot nem számláz. a kiemeléseket elbuktad.
a sok üzletszerű hírdető miatt komolytalan az oldal. egy eladó 1 termék 20x hirdetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!