Nemrég regisztráltam weheartit.com-ra. Hogy tudnék képeket feltölteni?
Amit az előttem lévő írt, az elég nagy hülyeség. Mivel igen is lehet képeket feltölteni, én számtalan alkalommal töltöttem fel már saját képeimet a Weheartitre.
Annyi az egész, hogy csinálnod kell a feltölteni kívánt képeidnek egy tárhelyet. Legegyszerűbb, ha facebookon nyitsz egy képalbumot és oda feltöltöd a képeket. Majd beállítod, hogy csak te láthatsd, de ez nem muszáj, viszont én sokszor csináltam így. Na és akkor letöltöd a Heart gombocskát. [link] És ez a szívecske megjelenik a jobb felső sarokban. És csak meg kell nyitni a feltölteni kívánt képet és rákattintani a szívecskére. És akkor beírod a címkéket, meg adsz egy címet a képnek. És feltöltöd. Tadáááááá' :D
Egyébként ez nem csak a fb-n működik így, hanem pl. a tumblr-n, vagy éppen a google-n.
Remélem segítettem :)
1. kommentelő vagyok:
ugyan azt írtam le, mint a 2..
(csak megjegyzem) ;)
am jaa ..xd a ketto ugyanaz kb, de igaz, hogy fb segitsegevel lehet sajat kepeket felrakni.
köszonom mindket valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!