Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy csinálják...

Facebookon hogy csinálják azok, akiket se online nem mutat a jobb oldali chat se a mobilos jel nincs ott és mégis online írnak nekem? Ezt hogy lehet beállítani vagy mitől van?

Figyelt kérdés

Ezt hogy lehet beállítani vagy mitől van?

(persze a sunyikra jellemző főleg, aki a facebooker típus, aki mindig mindenről tud, de ő aztán soha semmit nem szól vagy lájkol, ellenben e legjobban ő van képben mindenkivel, na és bevallom, kifejezetten idegesít ez az alattomos viselkedés, szeretném megtudni, mitől van ez, mert ha tényleg beállítás kérdése, akkor ezeket az illetőket én most azonnal törlöm is ...)

2012. nov. 3. 08:28
 1/1 DöGanyé válasza:

Be lehet állítani, igen.

A Chat-nél a láthatóság, ill. Online vagy offline.

Nem vagyok Face-n, de ez mindenhol így működik. Próbáld meg esetleg rögtön a Chatnél, mikor belépsz. Kiad lehetőséget.

2012. nov. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!