Minek kell itt a bepánikolós facebook kérdéseket feltenni amikor a főoldalon minden ott van?
Hát jó kérdés...lehet, hogy sokaknál épp chat ment, és így elég rossz, hogy bekrepált a fészbuk :DD am. nálam is, de kinél jó?
És miért ment el egyáltalán?
nekem jó.
azért ment el mert a szolgáltatód eggyik szervere az usában van... a facebook szervereinek többsége az usában van...
ott meg egy jo részen nincs villany vagy javitják.. és mivel ott most nappal van mikor máskor tennék meg ezt...
kb ez a lényeg.
ma 01:25
Te pedig ROSSZINDULATÚ vagy...hogy miért? Vádaskodás, viszonválasz helyett gondolkozz el, hogy miért vagy rosszindulatú...mert az vagy.
utolsó. Te egy Troll vagy . ezenkivül pszhihátriai beteg akinek orvosra van szüksége , mert nem tudja elviselni hogy a szolgáltatója javitja a szervereit és nem tud facebookot adni neki. és ezért értelmes emberekbe belerug.
(zárojelben megmerem kockáztatni hogy a belerugott válaszoló szerintem simán az apja lehetne a szó használatból és a változatosságból következtetve)
Vádaskodás? Talán az. Én is fiatal vagyok, sok fiatalt ismerek, és azt írtam le, amit látok. Ez nem egy vélemény volt, hanem tény. Nagyon sok embertől hallom én is azokat a dolgokat, amiket leírtam.
Rosszindulatú vagyok? Lehet. De az biztos, hogy nem ezért.
#6-os, köszönöm! :) Vannak azért itt értelmes emberek is! Köszönöm, de csak 20 vagyok, viszont jól esett, amit írtál! :)
#4 és #7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!