Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezzel mit tudok csinálni?

Ezzel mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy van 2 email címem, egy gmail, és egy citromail. Én a gmail-es címemmel vagyok reggelve Facebookra, de valaki reggelt NEM az én nevemben a citromailes címemmel is. Ezt tegnap úgy megoldottam, hogy kéretem új jelszót, és így deaktiváltam azt a fb-t. Gyorsan lecseréltem a citrommailem jelszavát is. De láttam am, hogy újra aktiválták, csak nem tudom, hogy hogyan... Az a kérdésem, hogy mit tudok ezzel a problémával csinálni, hogyan tudnám megoldani? Bocsi, hogy hosszú... :/

2012. nov. 2. 21:46
 1/1 anonim válasza:
Ha tudod ki az és a facebookos jelszó is megvan, akkor ne csak a citromail-eset hanem az fb-s jelszót is változtasd meg. Aztán töröld vagy deaktiváld a profilt.
2012. nov. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!