Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube playpal?

Youtube playpal?

Figyelt kérdés

szóval tegyük fel hogy sikerül youtube partnerség.

Úgy olvastam pár blogban hogy csak playpalra küldik, és onnan kell tovább küldeni a számlánkra.

Szóval a kérdés:

(1)Pontosan hogy kell playpal számlát létrehozni erre a célra?

(2) Adóbevallásba ezt be kell írni? Vagy csak simán jön a pénz minden hónapban?(illetve muszáj átutalni playpalról, nem lehet levenni mint egy automatánál?)

2012. nov. 2. 00:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak egy megjegyzés: az PayPal :)
2012. nov. 2. 01:12
 2/11 A kérdező kommentje:
elnézést elírtam,
2012. nov. 2. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:

www.paypal.com beregelsz vagy csatolsz egy bankkártyát, vagy van egy saját paypal számlaszámod ha jól tudom amire neked kell pénzt utalni. Ahova utalni kell a pénzt (ha nem bankkártyával csinálod) az a Top Up menüpontban van.

Erről itt van egy rövid leírás:

A YT a pénzt mindig a következő hónap első munka napján utalja ami kb másodikára vagy harmadikára érkezik meg.

A Partnerség egyik elengedhetetlen kelléke a PayPal ahova a pénzek mennek USD-ben.

Kell egy PayPal account amire tudják utalni a lóvét és ahonnét később te tovább tudod küldeni akár a sajátod vagy bárkinek a hazai számlájára.

Amint rajta a pénz az acc-on máris látod az aktuális vételi árfolyammal Ft-ban is az összeget.

Ha le akarjuk venni a pénzt akkor a Withdraw funkcióra kell kattintanunk majd társítanunk egy számlaszámot és egy nevet. (bővebb leírás itt: link)

Ha elkészültünk a tranzakcióval akkor a mutatvány akár 5 munkanapig is eltarthat mielőtt megjelenik a számlánkon (nekem OTP 4 nap volt) szal nem kell megijedni a pénz nem tűnik csak úgy el.

Ha esetleg valamit adatot rosszul adnánk meg a levételnél akkor felszámol 1500Ft-ot a javításért a PayPal.

Továbbá azt is tudni kell, hogy mikor a PayPal-ra érkezik a pénz azt külön el kell fogadni egy kis menüben és ha ez megtörténik további 6$-t fog levonni az összegből. Ez nem tom milyen pénz lehet, felfogtam afféle kezelési költségnek.

Szerintem érdemes, megcsinálni az adóbevallást, mert utána szépet lehet sz*pni... Lehet, hogy még 1000$-ra nem mozdulnak rá, de jobb félni mint megijedni. A nagy pénzmozgás feltűnne nekik.

2012. nov. 2. 10:48
 4/11 A kérdező kommentje:

PayPal for you és a PayPal for business melyikre menjek?

Bocsánat a sok kérdésért de a netes pénzes tranzakciókban kezdő vagyok

2012. nov. 2. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
PayPal for you
2012. nov. 2. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
A másik a céges :)
2012. nov. 2. 15:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Ha csatolom a számlámhoz és nem használom akkor megy a paypal számla minuszba?

Illetve mik a fontos tudnivalók?

2012. nov. 2. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:

HA hozzá csatolod bankkártyát,akkor levesznek 400ft-ot (EGYSZER).

Arra kell vigyázni, hogyha valaki kitalálja jelszavadat akkor búcszhatsz pénzedtől.

2012. nov. 4. 08:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, ahhoz hogy pénzt lehessen levenni gondolom kell a bankkártya kódja is.
2012. nov. 4. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Van paypalom, egyszer kell megadni bankkártya kódot meg mindent,utána belész utalsz ennyi.

2012. nov. 4. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!