Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook belépési hiba, nem...

Facebook belépési hiba, nem tudok belépni a facebookomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy tegnap reggel beakartam lépni a facebookomba és kidobott egy űrlapot ,azzal a szöveggel kiegészítve ,hogy szerintük nem a valódi nevemet adtam meg,mivel az elején és a hátulján is tartalmazót a nevem egy aposztróf jelet,ezért hát megadtam a újra a valódi nevem ,aposztróf nélkül ,plusz vmilyen oknál fogva kért egy képet ,bár azt nem tudom hogy minek és h kiről de beillesztettem a profil képemet,hát ha az jó nekik. elküldtem az információkat és utána ezt a szöveget láttam : Form Submitted

Thanks for providing this information. You should receive an email from us soon. In the meantime, we appreciate your patience.

azóta eltelt több mint 24 óra és azóta is csak ezt látom,és egy emailt sem kaptam tőlük.

mi lehet a gond? hogy tudnám őket elérni?

2012. nov. 1. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!