Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megváltozott Gmail üzenetküldé...

Megváltozott Gmail üzenetküldés visszaállítása?

Figyelt kérdés
Mikor feldobta az ablakot, nem igazán figyeltem, és elfogadtam az újfajta verziót. Aminél ugye csak egy kis ablak jelenik meg, és abba lehet írni az emailt. Nekem ez nagyon furcsa, szeretném visszakapni az eredetit. Lehetséges ez valahogy?

2012. okt. 31. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A fejlesztések folyamatosak, és a rendszer megkívánja hogy mindenki ugyanazt használja. Emiatt van az, hogy ha egy rendszer újít, akkor mindenki vele együtt újul meg.

Szokd meg, ez mindenhol így van. Ha most még vissza is lehet vonni a beállításokban, egy idő múlva ugyanúgy kötelező lesz használni, mivel az új kiadást támogatják ezentúl, vagy az biztonságosabb, gyorsabb, átláthatóbb, egyszerűbb.

2012. okt. 31. 09:58
 2/2 Mudris válasza:

Igy tudod visszaállítani:

1. Levélírás-ra kattintasz

2. A feljövő kis ablaknak a jobb alsó sarkában van egy nyíl. Ott fogod találni a visszaváltást a régi felületre

2012. okt. 31. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!