Rajtam kívül másnak is rossz a facebook? (nem tölt be)
Figyelt kérdés
Csak forog körbe-körbe, hogy tölti de végül nem tölt be semmit, de előtte meg betölti nagy nehezen. A youtube, stb. tökéletesen megy. Mi lehet a probléma? :O2012. okt. 30. 22:21
1/11 Informatika (98) válasza:
Üdv! Nekem tökéletesen működik.. próbáld meg nyomogatni közben az f5-öt vagy , másik böngésző próbálj .
2/11 A kérdező kommentje:
másik böngészővel se jó, telóról se elérhető :(
2012. okt. 30. 22:25
3/11 Informatika (98) válasza:
Hát esetleg próbáld meg később vagy .hu, .com variációkat, elnézésed kérem de most nem tudom mitől lehet számos oka van az ilyen dolgoknak meg hát este is van....
4/11 anonim válasza:
előfordul hogy bizonyos országokban bizonyos szolgáltatóknál meghal. nem ritka eset. pár hete az invitelesek 99%-a szencségelt 6 órán keresztül. eközben mindenki másnál jó volt
5/11 anonim válasza:
Nálam sem működik rendesen. Most éppen be tudok lépni, de néha lefagy.
6/11 anonim válasza:
nekem is csak forog forog semmit sem csinál utána ezt írja: Ez a weboldal nem érhető el
A Google Chrome nem tudta betölteni a weblapot, mert a(z) www.facebook.com túl későn válaszolt. Lehet, hogy a webhely leállt, vagy lehet, hogy az internetkapcsolatával vannak problémák.
7/11 anonim válasza:
Én letiltottam a hosts fájlban a hugom gépén :D
9/11 A kérdező kommentje:
estére romlik el mindig :c
2012. okt. 31. 21:32
10/11 anonim válasza:
az amcsi hurrikán is odab@szott nekik. egy csomó szerver meg adat elveszett meg leállt.. lehet tulterhelt lesz estére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!