Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan törhette fel a pasim a...

Hogyan törhette fel a pasim a facebookom?

Figyelt kérdés
A barátom betegesen féltékeny és nemtudom hogyan,de mindig feltöri a facebookom. Ezt,hogy csinálja? Nekem azt mondta,h valami ismerőse olyan helyen dolgozik,ahol hozzáfér bármihez. Ez igaz lehet? Minden üzenetemet elolvassa.

2012. okt. 30. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem igaz, olyan munkahely nincs :-P

Valószínűleg keylogger lehet a gépen.

2012. okt. 30. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Tudja a kódodat te okos vagy még az sem kell mert automatikus bejelentkezésen hagyod a facebookod.

Nincs semmilyen ismerős aki mindenhez hozzáfér, illetve van csak engem barátod nem ismer:D

2012. okt. 30. 15:11
 3/11 A kérdező kommentje:
nem hagyom bejelentkezve sose a facebookom
2012. okt. 30. 15:18
 4/11 A kérdező kommentje:
ja és naponta változtatom a jelszavamat
2012. okt. 30. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Hiába, ha keylogger van a gépeden, vagy tudja az e-mail címed jelszavát.
2012. okt. 30. 15:20
 6/11 A kérdező kommentje:
az email címem jelszavát nemtudom megváltoztatni,mert elfelejtettem a jelszavam...azt amin a facem van ... :S
2012. okt. 30. 15:22
 7/11 anonim válasza:

Figyeli a gépedet, keyloggerel vagy más progival. Próbáld ki, hogy máshol lépsz be a Facebook-ba és ott változtatsz jelszót és utána próbáld nem használni az otthoni gépen a Facebook-ot. Ha akkor is bejut, akkor tényleg tudhat valamit.

De miért hagyod, hogy hozzányúljon a gépedhez? Vagy ha az ő gépe, akkor miért azt használod?

Légy óvatos vele, az ilyen sztorik sosem végződnek jól, sajnos személyes tapasztalatból mondom.

2012. okt. 30. 15:23
 8/11 A kérdező kommentje:
mert h végződnek?????? máshol nemtudok netezni...de lehet törlöm igy magam...
2012. okt. 30. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem barátnőm látja az egész facebookom, de nem azért mert feltörte hanem mert nincs titkolni valóm előtte.. És én is ugyanúgy látom az övét, és így bízunk egymásban.Majdnem 5 éve vagyunk együtt..:)
2012. okt. 30. 19:19
 10/11 anonim válasza:
Igaz. Csak tudni kell kit kell keresni. :-) Sok olyan dologot meg lehet csinálni, amiről nem is gondolnád. Bárkiről bármit, és nem kell a géped hozzá és nem kell hozzá segédprogram. Egy "nyilvános sztrádán szaladgálsz". Sajnos ezt a világot éljük! Egy személyes megjegyzés: Ne adj okot rá, hogy féltékeny legyen. A barátnőmmel nálunk is nyílt az egész. Mind a ketten látjuk a másik oldalát. Az őszinteség csak jóra vezethet, ha titkolódzni szeretnél, miért vagy vele? :))
2012. okt. 31. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!