Miért van az, hogy van netem, van telefonom, de a tv állandóan elmegy?
Figyelt kérdés
IP tv-m van. A múltkor mondta az ügyfélszolgálatos, hogy húzzam ki, mert lehet, hogy meleg a modem. Kihúztam és utána jó volt. Most megint szórakozik, kihúzom, egy darabig jó utána, de egy kis idő múlva megint megakad a tv. Net és telefonvonal van.2012. okt. 30. 01:18
1/1 anonim válasza:
Nálam fordítva volt, a net szakad meg állandóan. Pár percenként megszakadt 2-3 másodpercre, ami elég forumozás közben elég bosszantó tud lenni.
Ja, és olyan is volt, hogy felkapcsoltam a szobában a villanyt, és lefagyott a box. :D Kiderült, hogy szar vékony szigetelésű UTP kábel húztak be, ami minden zavarjelet összeszedett. Kicserélték a kábelt, azóta a TV jó, most a k..va net :/
A lényeg, ne hagyd magad lerázni, kemény pénzt fizetsz a sz@ros szolgáltatásukért, az összes eszköz az övék te csak bérled tőlük, ha kell cseréljék ki az egész hóbelevancot. Az nem megoldás hogy húzogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!