Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ez facebookon?

Miért van ez facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akihez kb semmi közöm sincs, alig nézem az adatlapját (heti 1szer mondjuk) semmit sem posztolok neki, semmijét sem lájkolom, semmi. no, de mégis ott van a chatpartnereim között, ha adatlapomra megyek a 6 kis ismerős közt is sokszor ott van, ha közös ismerős lapját nézem ott is ott van a kis 6ban, ha közös ismerősöket nézem vkinél, akkor is ott vannak a legjobb barátaim, és utánuk következik ő. :CC ez mitől van? (amúgy ha egy ismerősömél nézem a közös ismerősöket, azt vettem észre hogy olyan sorrendbe hozza ki őket, hogy kit milyen gyakran nézek.) viszont mint említettem őt egyáltalán nem stírölöm, mégis mindenhol ott van. ez miért van? (de ha pl keresőbe írom a nevének első 2 kezdőbetűjét, akkor kb legutolsónak dobja ki a kereső) nos szerintetek mi ez?!

2012. okt. 29. 21:35
 1/1 anonim válasza:
Az, hogy hülye a facebook. Nyugi, nekem is vannak ilyenek. Semmi komoly.
2012. okt. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!