Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem ismerik és használjá...

Miért nem ismerik és használják nagyon sokan a www.google.com-ot, vagyis a Gugli keresőjét?

Figyelt kérdés
Az itt feltett kérdések nagy részére ott van a válasz. Nem bonyolult, nagyon egyszerű a használata. Mozilla Firefox-ban kezdőlapként is beállítható: www.google.com/firefox?!
2009. aug. 10. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
ez a kérdés már bennem felmerült egy párszor...
2009. aug. 10. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, én több válaszomhoz is odaírtam már, hogy hol találtam és mennyi időmbe került rákeresni, és mit kaptam érte?! Durva lepontozást. :S Pedig csak az igazat írtam.
2009. aug. 10. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokadszor gondoltam rá, mert az egyik lapról megyek át a másikra, jó esetben benne van a könyvjelzők között, ha nincs, akkor lustikám helyett keresgélek és még le is pontoz. Még egy köszi se telik ki tőle. Meg kellene tanulnia mindenkinek.
2009. aug. 10. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felháborít mikor valamit a kérdező helyett megkeresek és lepontoznak. Bár már nem tud izgatni, ha jólesik akkor nyugodtan. Erre csak egy szó a véleményem: SZÁNALMAS!
2009. aug. 10. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán, mit tanítanak manapság a kezdőknek a tanfolyamokon, ha nem tudják a net alapvető szabályait? Nemcsak a technikaiakra gondolok, hanem az alapvető udvariassági szabályokra. Legalább megköszönnék, de tíz kérdezőből jó, ha kettő megteszi ezt.
2009. aug. 10. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nevelő célzattal használjátok ezt a linket. :)

[link]

[link]

2009. aug. 10. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért rázom én is a fejemet!Egyszerübb beirni a keresöbe mint ide tenni a kérdést és várni rá!
2009. aug. 24. 13:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Lustaság félegészség.
2009. aug. 26. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!