Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék Ncore (torrent)...

Hogyan tudnék Ncore (torrent) meghívót szerezni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:

300,000 tagból ha egyet sem ismersz aki meghívhatna, és tudod hogy nem fog pénzzel lehúzni vagy átverni, akkor sajnos sehonnan.

Innen biztos nem fog senki fizetni azért (ingyen csak a top 30,000 tag jogosult, akiknek van 1 TB feltöltésük és egy évnél régebben tagok), hogy egy idegent meghívjon és miatta - bármilyen ok miatt is - a meghívót tiltják ki.

Vannak fórumok ahol működik a cserélés, de ott is minimális az esélye hogy majd neked tényleg arra az oldalra adnak meghívót és nem valamilyen kamura, vagy nem vernek át és csalják ki több ezer forintodat. Ezért az a legbiztosabb ha ismerőssel intézed.

2012. okt. 27. 11:43
 2/6 A kérdező kommentje:
kár hogy ilyen nehéz rá bejutni mert a többi torrent oldalon jelen vagyok na mind1 köszönöm a gyors választ!
2012. okt. 27. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha így kérdezed meg, akkor sehogy!
2012. okt. 27. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
mért hogy kérdezzem meg?(szerintem szépen kérdeztem) :D
2012. okt. 27. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert ez nem kérdés, hanem kérés.

Amúgy meg: senki sem fog, csak úgy Ncore meghívót adni, mert nem tudja, hogy betartod-e a szabályokat.

De ha valaki is küldene meghívót, ami egy fizetős oldalra irányít, akkor így jártál - az KAMU!

Reklamálni meg nem tudsz, sehol sem!

2012. okt. 27. 19:29
 6/6 anonim válasza:
21%

van az ezer pontos ahogyan ezt leírták

és tudsz úgy is ha támogatói státusszal rendelkezel akkor bármilyen rangnál lehet 50 ponttért küldeni...

én innen már küldtem egy gyereknek meghívót,ha megbízol bennem és amit lefényképezek ncore-ról telefonszámot arra küldesz egy sms-t (1000ft.) és te megadod a kódot amit küldtek akkor küldöm is a meghívót... ha kell mindent sceenshotolok.

de 1 feltétellel küldök,ha mindent vissza seedelsz és ha normálisan viselkedsz.

ha igen bevállalod akkor kérlek írj egy üzit, és mond meg azt ,hogy mekkora a net sebességes és hogy mennyit megy bekapcsolva a géped kb 1 hónapba.

2012. okt. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!