Cccxcv kérdése:
Nem tölt be a YouTube és a Gmail. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Múltkor beléptem a Gmail-es accountommal a YouTube-ra és aktiváltam magam. Azóta se a YouTube se a Gmail oldala nem tölt be. Érdekesség, hogy simán, a google.hu-n jobb oldat fent be tudok lépni, de mikor bal oldalt fent rámegyek a Gmailre ismét nem tölt be. Szóval nem magával az accounttal van a baj. Újraraktam már mindegyik böngészőt, próbáltam a Chrome-ot is hátha - mivel az is Google - majd megjavul, de nem. Minden előzményt, sütit, meg amit lehet töröltem, visszaállítottam a rendszert is azelőttre, hogy ezt megcsináltam volna, de az sem használt. Proxy-n keresztül bejönnek, wifin keresztül szintén. Még a routerre gondolok, de azon semmi nem lett állítva már egy jóideje, meg furcsállanám ha összefüggne az aktiválási procedúrával. Mit tudnék még megpróbálni, vagy format C? :D2012. okt. 25. 11:53
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a Chrome meg a Firefox működik rendesen, meg az itt leírtakból egyet se véltem felfedezni, lefuttattam már egy víruskeresést is a NOD-dal, de az se hozta ki.
2012. okt. 25. 13:34
3/4 anonim válasza:
Lehet valami süti szórakozik, vagy toolbar.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát végül nem derült ki, mert visszaállítottam egy régebbi állapotot, de ha valakinek van rá tippje, akkor beírhatja, ha esetleg másnak is hasonló problémája lenne majd. Amúgy szerintem is valami netes téma lehetett a dologban. Köszi a segítséget azért! :)
2012. okt. 28. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!