Vki ezt érti? Hogyan lehet úgy belépni az iwiwre, hogy az utolsó bejelentkezés időpontja ne változzon meg?
lattal olyant h belepes titkos csatornan ???amikor jelentkezzel be
na ugy pl
titkosított belépés azt jelenti, hogy amikor beírod a belépéshez szükséges e-mail címed és jelszavad az adatok titkosítva kerülnek elküldésre az iWiW szerverei felé, megelőzendő azt, hogy valaki sikeresen „hallgassa le” jelszavak után halászva az internetes kapcsolatot (akár kábeles, akár vezeték nélküli). Ez különösen fontos lehet olyan vezeték nélküli internet használatakor, mely eleve nem titkosított, vagy ott, ahol az internetes hálózathoz sokan hozzáférnek (internet kávézókban, kollégiumokban, iskolákban stb.).
A titkosított belépés használatához pipáld be a kis négyzetet a belépő oldalon.
próbáld ki.hátha ez a megoldás!
Emberek semmi zseni nincs itt ;)
Még májusban jelölhetett be embereket,és pont visszaigazolta valaki!
Így lett 1-el több ismerőse
20:40 es bejegyzőnek ---> pont hogy NEM ő jelölte be azt az illetőt , hanem ŐT jelölték be , azaz neki kellett visszaigazolnia .
Ami miatt érdekel ez az egész , hogy a telefonba is meg tegnap amikor személyesen találkoztunk kiemelte hogy Ő NAGYON DE NAGYON RITKÁN VAN FENT iwiwen és hogy már többször is rászóltak hogy igazoljon vissza stb .és most ez így feltűnk h annyiszor említette ( iwiwet )a beszélgetésünk során , pedig nem központi dolog nálunk .
( van , van és ennyi ) És amikor ma rámentem az adatlapjára hogy elküldjem az ígért linkeket, na akkor tűnt fel és mivel sok újítás volt az iwiw - en szal így gondoltam hátha ezen a téren is van vmilyen változás. De igazából ez a titkosítás dologból csak a TRÜKK ÉRDEKEL, mert tuti hogy van , mert tényleg megcsinálta =) vhogy ... és azért írtam ide hogy hátha tudtok vmit erről =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!