Miért nem jön be a www.iobit.com oldal a notimon?
Figyelt kérdés
Ugyanezen a háztartáson belül van még 1 PC, amin szintén nem jön be illetve egy másik Netbook, amin viszont bejön!!
Hol hiba?
Minden más weboldal jó, de a fenti nem! Ráadásul a PC-n és a Notimon nem is ugyanaz a tűzfal van, amire gondoltam, hogy blokkolná.
Van ötlete valakinek?
2012. okt. 24. 15:16
1/1 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a probléma. Kiszedtem minden blokkoló bővítményt a böngészőkből.(Chrome, Firefox) Avast premium van fent de azt még nem lőttem ki! Nálam is fehér a weboldaluk. Semmi nem jön be. Ha veszélyes szoftvereket készítő,forgalmazó oldal lenne,akkor gondolom más oldalak sem készítenének teszteket róla, sem reklámoznák annyira.(kivéve ha busás összeg nem jár a hamis reklámért) Így számomra érthetetlen az eset. Frissítés jött ki az Advanced System Core 9-re ,de nem tudom így frissíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!