Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet olyasmit vállani,...

Hol lehet olyasmit vállani, ahol reklámokra való kattintással lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
AHllotam ilyet, hogy minden nap küldenek reklámot és a kattintásért fizetnek 1-2 centet, egy netes számlára...Mik ezzel a tapasztalatok? Hogy működik? Biztonságos? És hol lehet ezt megtlaálni?
2009. aug. 9. 14:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Jam és persze, emlyik ilyen programot ajánjátok? És hogy fizetnek? Hogy jut az ember a pénzhez?
2009. aug. 9. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Eszedbe ne jusson, átvágás az egész! Nem látsz belőle semmit, vagy alig valamit, viszont a szerviz többe fog kerülni, mert a spamok tömegét zúditod a gépedre. Csináltam elment tőle a kedvem örökre.
2009. aug. 9. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
2009. aug. 9. 14:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi de nekem ez kicist bonyolult, nekem az a változat kéne ahol egy netes banknál lehek számát nyitni és csak kattingatni kell...hallotam hogy sok ilyen oldal van...de melyik emgbízható? Azt mondják, hgy csak ez a reklámkattintásos üzletek a megbízhatóak a többi netes pénzkeresés nem...én ezt szeretném megpróbálni, csak nem tudom elkezdeni...
2009. aug. 9. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
PayPal kártya vagy ilyesmi? Erre gondoltál?
2009. aug. 9. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
A bankok külföldiek és ki tudja, mifajták? Nagyon nagy a válság még az USA-ban is, egymás után mennek csődbe. Évekkel ezelőtt nagyon szépen működött ez (én is benne voltam), most nem tudom, egyáltalán érdemes-e ezzel foglalkozni.
2009. aug. 9. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Szeretném megpróbálni, nem akarok ebből megélni, egy keveset cska össze lehet vele kaparni...

De ha már ennyien benne voltatok, miért nem lehet megmondani, hogy mégis hogy működik, és milyne oldalak vannak?

2009. aug. 9. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:

nézd meg a [link]

ez az én weblapom ha bármilyen kérdésed van irj a szurthy@gmail.com cimre

2009. aug. 10. 06:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget...Ennél egy igazi bankkártya számot is meg kell adni??
2009. aug. 10. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: ezek fizetnek is vagy kamu??
2010. jún. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!