Hogy tudnám a Mozilla Firefoxból exportálni a könyvjelzőimet Internet Explorerbe?
Figyelt kérdés
Nagyon sok könyvjelzőm van a Mozillában.2012. okt. 23. 22:59
1/4 anonim válasza:
CTRL+SHIFT+B/importálás és mentés/mentés html-be, majd IE-ben: Fájl/importálás és exportálás/importálás fájlból/kedvencek/[betallózott html]
Egy ideig eltarthat, akár [nem válaszol] állapotba is kerülhet a böngésző, de ne zárd be hanem várd meg amíg megcsinálja.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem jó
2012. okt. 23. 23:42
3/4 anonim válasza:
Ennyit azért fejből nem ír le senki, ezért megnéztem, kipróbáltam, és miután működött leírtam (tehát nálam jó, ennyi válaszból viszont nem derül ki hogy neked mi és miért nem jó).
4/4 A kérdező kommentje:
végülis rájöttem mi a hiba és mégis jó
2012. okt. 24. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!