Hogyan működik iwiw-en a kapcsolatcimke? Ha publikus, meg tudom nézni másokét is, igaz? Hogyan? És az enyémet hogyan nézhetik meg?
még annyit h.a publikusságnál van 3 lehetőség:
1.publikus(mindenki számára az)
2.közös ismerősök(számára)
3.ismerősök(számára)
tehát te döntöd el,ki láthatja a kapcsolatcímkét.)
1.voltam
ez engem is érdekel, de rajtam nem segítettek az eddigi válaszok..
ha van egy kis jóska, meg nagy lajos ismerősöm, akkor hogy tudom azt megnézni, hogy kis jóska honnan ismeri nagy lajost?
feltételezve hogy publikusnak állították be a cimkéjüket.
vagy ez vhol egyértelműen látszik csak én még nem találkoztam ilyen esettel?
ez igazból érelmetlen funkció-.csak te meg az adott ismerősöd láthatod,honnan ismeritek egymást...tehát semmi értelme.
azt mondják,a rendőrség figyeli ezeket..ha véletlen ismerőseid között van egy elkövető,akkor te is gyanús leszel.bár nem tudom ki az a hülye aki odaírja,h.pl-.a dutyiból,a 233-as cellából ismerem a Józsit,ahol együtt terveltük ki h.kiraboljuk Kukutyinfalva OTP bankját...XD
Én egy valamit nem értek:S Egy "ismerősömre" bejelöltem hogy összefutottunk, és ő jóvá is hagyta, viszont a köztünk lvő kapcsolat már úgy van írva hogy összefutunk.
Azért sztem az összefutottunk meg az összefutunk között van különbség!!! Vagy nem???
Ismerjük egymást ezzel az emberkével, de szinte csak szökőévenként tudunk talizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!