Facebookon töröltem egy üzenetet. Nem én igazából, de az a lényeg, hogy ki lett törölve. Van valami mód arra hogy visszaállítsam?
Figyelt kérdés
Akivel beszélgettem annak meg van, továbbítani tudná, de egy közel 7000 üzenetes beszélgetést nem kis idő kijelölni... ezzel nem is akarom őt terhelni. Szóval van valami mód rá , hogy vissza állítsam? Mért nem tesznek oda is összes üzenet kijelölés gombot?! -.-2012. okt. 21. 23:20
1/6 anonim válasza:
nem lehet torolni uzenetet, max archivalni. Elo lehet valahogy szedni. Most igy fejbol nem tudom hogy hogy, de ne parazz, nem kell megkerni senkit h kuldje at
2/6 A kérdező kommentje:
Ez sajnos "összes üzenet törlése" módszer volt. Az jó lenne, ha csak archivba ment volna... de nem így van :(
2012. okt. 21. 23:52
3/6 A kérdező kommentje:
Bárki aki tud valamennyit is segíteni , írjon! Köszönöm!
2012. okt. 22. 00:32
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy nincs valami billentyű parancs vagy valami amivel egyszerre ki lehetne jelölni az üzeneteket?
2012. okt. 22. 08:44
5/6 anonim válasza:
Ha adchivalas után is torlod. Nincs vissza út.
6/6 A kérdező kommentje:
Shiiit! :( De azért köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 23. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!