Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan csináljak google fiókot?

Hogyan csináljak google fiókot?

Figyelt kérdés
Regisztrálni szeretnék youtubra de előbb kell csinálni egy google fiókot de ott ha kitöltöttem mindent kéri a telefon számomat is ezt nem lehet valahogyan kihagyni?

2012. okt. 21. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs átugrási lehetőség, akkor nem. Biztonsági megoldás és nem élnek vissza vele.
2012. okt. 21. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kötelező, akkor természetesen nem lehet.

De add meg nyugodtan, nem lesz belőle semmi bajod.

2012. okt. 21. 12:12
 3/5 Komplikato ***** válasza:

A telefonszám megadás mánia nyilván az Android biznisz okán van. Nekem van két címem, egyikhez adtam csak telefont mert van telefonom is. De amikor regisztráltam nem volt még kötelező.

Viszont ha van Google fiókod, akkor azzal egyszerre tudsz belépni az összes Google lehetőségbe amit használsz.

Olyan mint az MS Live ID.

2012. okt. 21. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:

"A telefonszám megadás mánia nyilván az Android biznisz okán van."

Sokkal inkább azért, hogy kiszűrjék a csalókat és ne lehessen csak úgy 40-50 címet legenerálni.

2012. okt. 21. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Regizz nyugodtan, tlf.számot is nyugodtan adhatsz.

Bármilyen email cimmel lehet már, nemcsak gmail-lal.

Ma a Google, annak szolgáltatásai és alkalmazásai fejlődnek a legjobban, melyekhez elég biztonságos utakon jutsz el. Gyakorlatilag egy jelszóval és felh. névvel.

Mivel a Google felszippantotta már a YouTube-t is, azaz ő szolgáltatja, ezért van az, hogy ha regizel oda, akkor automatikusan kapsz egy Google Fiók-ot. Régebben csak a gmail-ra regizők kaptak.

Ha pedig már van Google Fiókod, akkor azt össze tudod kapcsolni nemcsak a YouTube-val, hanem más fiókokkal is.

Pl: Facebook, Twitter stb.

Ha pedig össze van kapcsolva, akkor érdemes tudni, hogy annak milyen hatásai vannak:

[link]

2012. okt. 22. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!