Miert ekkora a pingem 6 megas nettel?
A kerdesem az lenne, hogy mert ilyen nagy a pingem 6 megas nettel?
A Speedtest.net ezt mutatta :
99 es ping :O:O Miert van ez???????
Sajnos nem tudom, a választ a kérdésedre, de nekem is szokott néha ilyen lenni. 15 megás netem van, néha alig hozza azt, a pingem is van hogy 90 felett van, nekem az is fura szokott lenni, hogy a feltöltés miért sokkal kevesebb? Aki kicsit jobban ért hozzá, lehet megadja a választ. Most futtattam egy speed testet, nekem most ez jött ki:
Ne haragudj, hogy idepofátlankodtam én is egy kérdéssel :) De a te kérdésedre is nagyon érdekel a válasz.
a ping-ed annal nagyobb minel messzebb vagy az adott szervertol
es talan mert pocsek Romtelecom-os need van, akarcsak nekem
"Amúgy a DSL net mindig magasabb pinggel jár, mint egy kábeltv-s"
Ezzel erősen vitatkoznék, ha közel vagy a DSLAM-hoz akkor jobb a ping mint a kábeltv-s netnél viszont a kábelnetnél nem számít a központtól való távolság. Tehát elég sok mindentől függ a ping. Összességében valóban megbízhatóbb a kábelnet mint a DSL de ha jó helyen laksz akkor a DSL-ből jobb pinget ki lehet hozni mint a kábelnetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!