Nem tudom megnyitni a Google Chrome-ot?!
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy nem tudom megnyitni a Google Chrome-ot.Ami annyiban nyilvánul meg,hogy rákattintok akár 100x is de még akkor sem nyílik meg hiába telepítettem újra már 3x..Amikor rákattintok akkor nem csinál semmit hiába kattintgatok egy csomószor csak meg ugrik az egér és kb 1másodpercig beadja a töltést jelző mutatót de utána semmi.Hiába kattintgatok össze vissza nem nyitja meg.A furcsa az,hogy a Mozilla Firefox-al is ugyan ezt csinálja kivétel az Operával..Azt megtudja nyitni rendesen.(most is azon vagyok)
Szerintetek mi lehet a gond?Miért blokkolja le a kép ezt a 2programot?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
2012. okt. 20. 10:14
1/8 Emberek válasza:
a vírusíródban már próbáltad feloldani? hátha ott van a hiba
2/8 anonim válasza:
vírusírtó blokkolja ez 1értelmű..próbáld meg kikapcsolni a vírusírtódat és úy megnyitni..
3/8 A kérdező kommentje:
De nincs vírusírtó a gépemen.
2012. okt. 20. 10:37
4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták akiktől vettük,hogy nem kell rá vírusírtó..A tűzfal is ki van kapcsolva hátha az blokkolta de még úgy sem működik..
2012. okt. 20. 10:40
5/8 anonim válasza:
nagy mágus lehet ha nem kell rá vírusírtó :D :D
bekapcsolásnál f8 és állítsd vissza 1 előző pontra
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem sikerül pedig mindent végig csináltam..
2012. okt. 20. 11:19
7/8 anonim válasza:
Hello! Azota sikerült mar megcsinalni???
8/8 anonim válasza:
Engem érdekelne hogy hogyan sikerült megoldani mert nekem is elöjött ez a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!