Digis netet szeretném megosztani routerrel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy listát amin rajta vannak azok a routerek amikkel állítólag működik... Próbáltam más fajtával és tényleg nem tudtam beállítani. Segítsen aki jobban ért hozzá, milyet ajánl? Wirelesst szeretnék és kb. 5 gép menne rá. Milyet vegyek, hogy elbírja?2009. aug. 8. 09:13
1/4 anonim válasza:
Nem akarom a problémádat elbagatelizálni,de én a helyedben a listáról választanék egy routert, amibe bedugnám a Digis kábelt,beállítanám amit be kell,azt számítógépeznék boldogan.
2/4 anonim válasza:
Ha rádugtad a modem után a routert,az elsődleges szgépet elindítod, a router telepítő lemezzel konfigurálhatod.
Szokták még azt is,hogy ezen a főgépen az iexplorert megnyitod és beírod ezt http://192. 168. 2. 1 ,ezzel belépsz a "routerbe",és itt áttudod klónozni a modem macadress címét a routerre(clone macadress),így a szolgáltató felé ugyanaz az azonosításod lesz,és innentől kezdve bármilyen "további másik" gépet rádughatsz a routerre.
3/4 anonim válasza:
[link] (így akartam volna ..bocsi)
4/4 A kérdező kommentje:
Olyan van ami a listán rajta van csak 3 gép után ledob. Ezért akarok egy újat, valami jobbat. Valóban kizárólag csak a működők közül fogok vásárolni, de úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy miért nem jó neki bármilyen?
2009. aug. 10. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!