Honnan tudok iwiw meghívót szerezni?
Figyelt kérdés
Szeretném felkeresni valakit, remélhetőleg rajta van az iwiwen. De nem vagyok regisztrálva. Honnan tudnék mihamarabb meghívót szerezni?2009. aug. 7. 22:15
1/9 A kérdező kommentje:
Találtam oldalakat, amiken hirdetnek ilyeneket, de sajnos sokan kérnek, s kevés az adakozó. Felszeretném keresni egyik barátom apját, de úgy hogy ne tudja meg hogy ki vagyok. Nagyon szemét dolgokat művelt vele, s muszáj megkérdeznem hogy miért tette, hogy volt képes rá. És fel szeretném használni a válaszait, mármint ha válaszol a majdani szakdolgozatomhoz ( pszichológus leszek).
2009. aug. 7. 22:21
2/9 A kérdező kommentje:
email címem: desier88@gmail.com
2009. aug. 7. 22:24
3/9 anonim válasza:
Hát én elvileg most tudok kérni meghívót de legalább 2-3hét mire megjön,de ha akarod akk kérhetek neked :P
4/9 anonim válasza:
Bárki aki ismerősöd van és van iwiw-je, ha igényelhet meghívót akkor megigényli és elküldi az e-mail címedre. Azt tudni kell hogy általában ahogy megigyényli, arra várni kell, pl. én mikor igényeltem kb 2 hét múlva kaptam meg és küldtem el az e-mail cimére akinek akartam küldeni. Ha megérkezik regisztrálnod kell, ha regisztráltál lesz saját iwiw-ed és aki küldte akkor ő az első ismerősöd.
5/9 anonim válasza:
Nagyon komoly szakma!!! De ezt iwiw-en keresztül hogy fogod megoldani hogy ne tudja ki vagy? Ha küldesz egy üzenetet, akkor tudják hogy ki küldte szerintem. Vagy kamu iwiw? :)
6/9 anonim válasza:
Hali! Nekem van meghívóm, még 9 napig érvényes!!
Ha gondolod szívesen elküldöm!
7/9 anonim válasza:
Akkor végre meg van a megoldásod. De arra kiváncsi lennék hogy egy olyan személytől aki rossz dolgokat követett el iwiw-en keresztül hogy fogja neked elmesélni. Sikerüljön! Nem rossz indulatból irom!
8/9 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm szépen a 22:37-es válaszolónak. Írtam neked emailt, remélem elküldöd:) Nekem a legfontosabb az lenne ha valamennyire tudatosulna benne hogy mit csinált, s valamennyi lelkiismeret fordulása lenne tőle. Családja, a tettek után nem nagyon beszélt vele. Nem is hagyta, de remélem a levelet elolvassa, hiszen azt nem fogja megtudni senki sem. S remélem van annyi szeretet a gyerekei iránt. Ha nem sikerül, legalább megpróbáltam, de nagyon remélem hogy sikerül megtörni a jeget. Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok! S igen részben kamu regisztrációra gondoltam, ahol majd nem adok meg semmi adatot, illetve a legkevesebbet, hogy ne jöjjön rá ki vagyok.
2009. aug. 8. 07:59
9/9 anonim válasza:
Szerintem sem egyszerű! Ahhoz, hogy kiszedj belőle valamit közel kell hozzá férkőznöd, iwiw-en keresztűl nehéz lesz. Az adatait nem biztos hogy láthatod, csak akkor ha már felvett az ismerősei közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!