Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha letöltök egy DivX-es...

Ha letöltök egy DivX-es filmet, és nézem a film atatai közt az Audio adatokat, akkor hogyan tudom kiküszöbölni ezt? (lentebb)

Figyelt kérdés

Többször letöltöttem olyan filmet, hogy a beszéd, és a hangeffektek között nagy hangerőkülönbség volt. (pl felhangosítottam, hogy halljam a suttogást, akkor a rendes beszéd volt hangos.. szintén felhangosítottam, hogy halljam a párbeszédet, erre pl egy pisztoly elsütésénél meg lehetett süketülni... -.-)

Na, az lenne a kérésem, hogy ezt a letöltésnél a film adatai közt meg tudom nézni, hogy ilyen értelemben mefgelelő-e a hang minősége?

#tzjhzj
2012. okt. 18. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem a DivX-es filmek sajátossága, a mozifilmek így vannak keverve, másrészt előfordulhat, hogy mozis hanggal töltesz le egy filmet, ezeknek a nevében mindig szerepel az "MDUB" kifejezés, ezeket kerüld.
2012. okt. 18. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is előfordulhat ez, ha többcsatornás, 5.1 hangból 2 csatornás sztereót csinálnak és rosszul. A centert, amiben általában a fő hangok és a beszéd szokott lenni, általában hangosabbra kell hagyni a többinél. Ha erre nem figyelnek oda, akkor lehet olyan a minőség, amilyet írtál.

Plusz még az is számíthat, hogy neked a hangkártyád hogy van beállítva. Lehet, hogy 5.1-re van állítva, pedig csak sztereó hangszórókat használsz. Állítsd sztereóra.

2012. okt. 19. 00:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt telepítetted? [link]
2012. okt. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!