Nemrég valaki megpróbált bejelentkezni a Facebook-fiókodba egy ismeretlen eszközről vagy mobilról. Korábban engedélyezted a Belépési értesítőket, ezért a fiókod átmenetileg fel van függesztve. Valami okosság van erre?
reggel még be tudtam lépni a másik fiókomba, viszont délután óta már nem tudok..ugye nekem be van állítva, hogy küldjön értesítő e-mailt, ha valaki belép a facebook-omra,dehát ugye csak én szoktam belépni,de azért a biztonság kedvéért..na mindegy. ez már régóta be van állítva. na és mikor délután be akartam lépni, kihozta, hogy Legutóbbi bejelentkezések listája, és alá leírta ezt: Nemrég valaki megpróbált bejelentkezni a Facebook-fiókodba egy ismeretlen eszközről vagy mobilról. Korábban engedélyezted a Belépési értesítőket, ezért a fiókod átmenetileg fel van függesztve.
Kérjük, kövesd a következő lépéseket, hogy újra hozzáférhess a fiókodhoz. Na, rákattintok a tovább gomra, kihozza, hogy honnan voltam bejelentkezve, meg h hánykor.. és ott alatta rákattintok h "This is okay", azaz h ismerem az eszközt, tovább megyek, és akkor kihozza ugye a biztonsági szart, hogy írtam be az eszköz nevét, de azt nem kötelező elmenteni, mindig a "nincs mentésre" kattintok, mikor belépek..most is rákattintottam, és ilyet ír ki,h : a facebook átmenetileg nem elérhető, dolgozunk rajta...
és ilyet eddig sose csinált..meg erről n eten se találtam semmit,h azért függesztené fel a fb a profilom, mert biztonsági e-mailre fel vagyok iratkozva..aztán rámentem az ilyen faq-ra, és akartam küldeni nekik e-mailt erről a fiókfelfüggesztésről, de mikor beírtam az e-mail címem,nevem meg ezeket, és rámentem az okéra, kiírta angolul, hogy ehhez a fiókhoz tartozó e-mail cím nincs felfüggesztve..szóval akkor wtf? :S nem értem mivan.
Szia!
Szóról-szóra ugyanez történt ma velem. Segíteni nem tudok sajnos. Most éppen azon aggódok, hogy már sose sikerül belépnem?! Meddig dolgoznak rajta? Én du.5-kor próbáltam belépni... és azóta semmi.. :(
Sziasztok!
Hát nekem még most reggel se jó. :\ Most már nem azt írja ki, mint tegnap, hanem ugye jelszót változtattam, ki is írja h köszönjük, blabla, tovább gombra nyomok, és a checkpoint oldal, ami be szokott jönni belépéskor, most csak egy nagy üres fehérség..és hiába frissítek rajta.
Nekem sem jó, de jelszót nem változtattam mert mobilról meg beenged úgy hogy nem mertem kijelentkezni azóta se.
Nade mikor lesz jó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!