Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet hogy visszajelölt...

Hogy lehet hogy visszajelölt amikor be se jelöltem?

Figyelt kérdés

sziasztok, jelzi a fbkom hogy egy srác visszajelölt, egy 9.es én most 10.es vagyok a sulinkból, egy városban lakik mint én (a suli másikban van) és vannak közös ismerőseink, de a neve se rémlik, meg mernék rá esküdni hogy nem jelöltem be!! a nevét se tudtam , mégis hogy lehetséges ez?:O

egyéb változást nem észleltem a fbkon, tehát nem hinném hogy feltörték volna

köszönöm szépen a válaszokat:)

16L

2012. okt. 17. 18:40
 1/2 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, én is jártam már így, kétszer is. Az egyikük még meg is köszönte az üzenőfalamon, hogy bejelöltem :O fogalmam nincs mi történt, ugyanis egyiküket sem ismerem, és tuti biztos, hogy nem is jelöltem be őket, illetve még közös ismerősünk sincs, meg semmi közös szál sem volt köztünk.. szóval rejtély... de megnyugodtam, hogy nem csak én jártam így.. :)
2012. dec. 15. 02:19
 2/2 anonim válasza:
En is jartam igy. Lehet h o jelolt be csak visszajeloleskent jelezte ki a facebook.
2014. szept. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!