Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit rontottam el? Hogyan kell...

Mit rontottam el? Hogyan kell visszacsinálni?

Figyelt kérdés

Segítsetek könyörgöm!

példákkal írom mi a problémám mert hosszú!

regisztráltam személyt fbom magam mint nagy anna,nagyanna@gmail.hu emaillal majd látrehoztam egy odlalt a profilon belül (nagy anna oldala)

kijelentkeztem, láttam hogy a regisztráció alatt ottvan, hol oldal létrehozása, gondoltam kipróbálom, és megadtam ugyan azt az email címet (nagyanna@gmail.hu) kért egy jelszót, beírtam egy újat, és létrehoztam. Mikor beakartam lépni a SZEMÉLY fb-omba viszont nem engedett be , hanem csak a létrehozott odlalra. mit tegyek? A személyre lenne szükségem!!

2012. okt. 17. 18:36
 1/1 anonim válasza:
Szerintem, mindent törölj, s utána előről kezdd az egészet , menni fog! A meglévő ismerősöket,bejelölheted még egyszer , azzal nincs probléma , nálam is volt Aki valamiért ezt tette ! Örülök, ha segíthettem, ennél egyszerűbben nem lehet, mert csajk belebonyolódsz !!!
2012. okt. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!