Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki részletesen le írná...

Valaki részletesen le írná nekem hogyan működik ez az ebay oldal?

Figyelt kérdés

Tehát pl "FREE Shiping" Az valóban ingyenes ? Magyarországon lakom (budapest)

[link]

Pl itt egy fülhallgató ami Free-s akkor csak a termék árát (amennyit licitálok ) annyit kell kifizetnem?

és a rendelés hogy működik? utalni kell általában vagy postás hozza és helyben fizetek..?

2012. okt. 15. 21:09
 1/4 Komplikato ***** válasza:
Mi van odaírva postázásnak? Mert ha csak országon belül, ami esélyes, akkor lehet free, mert ide úgy sem küldik el.
2012. okt. 15. 21:25
 2/4 Komplikato ***** válasza:

Item location:

SZ,GuangDong, China

Ships to:

Worldwide

Akkor visszavonom, ezek alapján tényleg free. Utalni kell vagy PayPal. Utóbbi értelmesebb, gyorsabb, egyszerűbb.

2012. okt. 15. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazábol én utalnék csak kicsit félek hogy átfognak verni.

Jobban tetszene az ha postás kihozná és helyben kéne fizetni mivel látom hogy valamit mégis csak kapok:S

2012. okt. 15. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:

és ha pl azvan hogy

Shipping: $39.99 USPS Express Mail International Flat Rate Envelope | See details

International items may be subject to customs processing and additional charges.

Item location:

Chatsworth, California, United States

Ships to:

Worldwide

akkor 40 dollár a postai kölcség?

2012. okt. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!