Mért nem találom helyi kapcsolatot?
lényeg h 2 emeletes házban lakom, és thom-nál vagyunk, régen fenti szobába volt net, most a lentibe és mindigvisszaesett felére a net mikor lehoztuk mert föntről kis fehér dobozba az elejére meg végébe dugutuk a kábelt és lent is... mind1, vettem wifis sticet és azzal neteztem lent h ne essen vissza a net... wifis stic elég szar router fenti szobába van,, sűrűn szakad..
újra lehoztam netet, eg inkább essen vissza felére a letöltésem nem töltök sűrűn mint h mindig lassú legyen böngészés...
egyszerűen Nincs HELYI KAPCSOLAT...
mikor rámegyek csatlakozásra azt irja h megadott cél nem elérhető ppoe.. 769 thome kisfüzetbe azt irja ellenőrzid h a hálózati jkártya megfelelően van e telepítve..
és akk irja start csatlakozás,, hálózat megtekekintése.. helyi kapcsolat.. nincsen helyi kapcsolatom de mért??
most lent van router és modem és ugy tudok netezi h wifis sticet bedgutam a gépbe, de most nem kellene mert lent vagyok de máshogy nem megy a net mert nincs helyi kapcsolat..
vezeték nélküli hálózattal tudok netezni most...
mosto lyan mintha gépem notbook lenne pedig router modem minden belevan dugva..:(
nem tudom hova tünt helyi kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!