Miért nem tudok feltölteni? A Utorrent befejezi a letöltést az ncore-ról, aztán nem kezdi el a feltöltést. Miért?
egyébként, már nem azért
de a torrent seedelése Illegális.
300-400.000 Ft
vagy
Börtön. sztem, ne seedeld vissza
Bár igazad van, azért ez így túlzás. Aki fél a következményektől az ne csináljon illegális dolgot, de egymást megtéríteni nem kell mert felesleges.
Ha egy oldalon seedelni kell, akkor pedig ne buzdítsd az ellenkezőjére. Egy normális oldalon olyan védelem van, ami által nem derül ki hogy kik töltenek oda fel, így nincs kit számon kérni. Amúgy sem szokták ezt csinálni nálunk.
Promramot (se) lopni, másolni nem szabad. Nem csak azért mert a törvény tiltja. Hanem mert könnyen rács mögött találhatja magát az ember… Íme egy bejegyzés, mely arról a bizonyos két hétről szól. Okuljatok az esetből kedves kocka társaim!
1. hét
Hétfő
Bevittek az előzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Főleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipőmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.
Kedd
Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nő szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári példányomról készített biztonsági másolat volt.
Szerda
Ma kihallgattak a rendőrök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re. Azt mondták ne próbáljak trükközni, ők okos rendőrök, ”Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk” (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg. Végem van.
Csütörtök
Kínozni kezdtek!
Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!