Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok feltölteni? A...

Miért nem tudok feltölteni? A Utorrent befejezi a letöltést az ncore-ról, aztán nem kezdi el a feltöltést. Miért?

Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Van kinek feltölteni? Nem csak partial seederek vannak? Nincs túlseedelve a torrent?
2012. okt. 14. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az aktivitást és ha lejár az idő akkor ninsc semmi gond.
2012. okt. 14. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

egyébként, már nem azért

de a torrent seedelése Illegális.

300-400.000 Ft

vagy

Börtön. sztem, ne seedeld vissza

2012. okt. 16. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Bár igazad van, azért ez így túlzás. Aki fél a következményektől az ne csináljon illegális dolgot, de egymást megtéríteni nem kell mert felesleges.

Ha egy oldalon seedelni kell, akkor pedig ne buzdítsd az ellenkezőjére. Egy normális oldalon olyan védelem van, ami által nem derül ki hogy kik töltenek oda fel, így nincs kit számon kérni. Amúgy sem szokták ezt csinálni nálunk.

2012. okt. 16. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Promramot (se) lopni, másolni nem szabad. Nem csak azért mert a törvény tiltja. Hanem mert könnyen rács mögött találhatja magát az ember… Íme egy bejegyzés, mely arról a bizonyos két hétről szól. Okuljatok az esetből kedves kocka társaim!

1. hét

Hétfő

Bevittek az előzetesbe. Van itt néhány nagydarab, tetovált rab. Főleg gyilkosok és rablógyilkosok. Elmondtam, hogy nálam találtak egy másolt Corel Draw-t. Elsápadtak, majd tisztelettel arrébb húzódtak. Az egyik felajánlotta, hogy szívesen kitisztítja majd a cipőmet, ha igényt tartok rá. Talán nem is lesz itt annyira rossz.

Kedd

Beszélgettem a cellatársaimmal. Az egyik gyilkos elmondta, hogy 5 évet is kaphat, de lehet hogy 3 év múlva szabadon engedik mert hirtelen felindulásból ölt. A másik ittasan elütött egy asszonyt, 3 évet kaphat, de lehet hogy 2 év múlva elengedik, mert a nő szabálytalanul közlekedett. Mondtam, hogy a másolt Corel Draw miatt 8 évet is kaphatok, de lehet hogy leviszik 7 évre, mert a saját gyári példányomról készített biztonsági másolat volt.

Szerda

Ma kihallgattak a rendőrök. Azt mondták, bizonyítsam be az eredeti CD-vel hogy a Corel az enyém volt. Mondtam hogy a Corel 2, amit nálam találtak, csak diskeken jelent meg, ezért is másoltam CD-re. Azt mondták ne próbáljak trükközni, ők okos rendőrök, ”Mink to-vább-kép- zé-sen is vó-tunk” (így mondták) és tudják, hogy minden program CD-n jelenik meg. Végem van.

Csütörtök

Kínozni kezdtek!

Behoztak egy számítógépet, a hóhér a szemem láttára leszedte róla a Linuxot, és felrakta rá a Windowst!...

[link]

2012. okt. 19. 07:44
 6/6 anonim válasza:
Letölteni és feltölteni torrent oldalról/oldalra nem olyan mint embert ölni istenem -.- Nem kell megtéríteni senkit, hogy ne csináld...mert....az..és...amaz. Mi közöd van neked ahhoz, hogy mit csinál más a gépén? Igen,egyes tartalmat letölteni illegális. Ki nem sza*rja le? Amúgy se csinálnak a rendőrök és mások túl nagy zűrt ebből. Ők a komolyabb dolgokkal foglalkoznak és nem azzal, hogy sok tinégyer letöltött valamit amit nem kellet volna. Mindenki a saját sorsának kovácsa...nem a másik emberé :)
2013. júl. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!