Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért volt az facebookon,...

Miért volt az facebookon, hogy az Események-hez hozzá volt írva merre jártam, mikor nem is jelöltem be semmit hozzá?

Figyelt kérdés

egyedül egy ismerősömnek írtam meg külön üzenetben facen, hogy lent voltam a szülővárosomban. erre nézem pár nap múlva az Események menüpontot az adatlapomon, és oda volt írva, hogy 'Itt járt:...(város neve)'

Holott semmit nem jelöltem be az Eseményekhez, hogy én lementem a városomba. Nem is akartam bejelölni, hogy itt voltam. Ez most automatikusan működik? Mert nem értem, ha igen akkor hogyan?

Remélem érthetően fogalmaztam.

2012. okt. 14. 14:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és az idő alatt mikor lent voltam a városomban, nem interneteztem, nem voltam fent facen.
2012. okt. 14. 14:01
 2/3 anonim válasza:
Azért van így szerintem mert ismerőseid megjelölhettek azon az eseményen azt bármikor meglehet
2012. okt. 15. 06:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem lehetséges, mert el is van rejtve nekem az Események menü. És csak 1 ismerősöm tudott róla, de ő nem jelölte volna be. De azért köszi a választ.:)
2012. okt. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!