Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet bekötéséhez kell...

Internet bekötéséhez kell felmutatnom jövedelmi igazolást?

Figyelt kérdés
Van netem a saját nevemen, mikor bekötöttük akkor anyukám velem volt mert még kiskorú voltam, most már 20 vagyok, még suliba járok, de szeretnék szolgáltatót váltani átmenni valami más netre, ha bemegyek, hogy beszeretném köttetni akkor bekötik nekem? nincs fizetésem de kapok ösztöndíjat eddig is abból fizettem..
2012. okt. 13. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Diginél nem kellett eddig.
2012. okt. 13. 17:30
 2/4 algopirin ***** válasza:

Persze hogy kell még születési anyakönyvi kivonatot is kérnek meg fogászati leletet :)

Nem kell semmi ilyesmi, közük nincs hozzá miből fizeted meg nem is érdekli őket.

"felnőtt ember vagy aki felelősséget vállal maga és a tettei után elvileg" vehetsz akár internetet is, ennyi előnye van ha már elmúltál 18.

2012. okt. 13. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, igazából én is így emlékeztem erre, de a nővérem meg volt győződve arról, hogy kell :D
2012. okt. 13. 18:31
 4/4 algopirin ***** válasza:

Nővéred egy kicsit szőke :) nem gondolkozik logikusan ennyi erővel mielőtt beülne a fodrászhoz az is kérhetne tőle jövedelemigazolást ki tudja majd fizetni a megrendelt szolgáltatást ?!

Attól mert ö az idősebb közel se biztos jobban tud dolgokat.

Amúgy jó csaj ?! :))

2012. okt. 13. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!