Vodafone mobilinternet alkalmazás androidra?
Kedves utolsó, de akad a közelben vodabolt, és tervbe is van véve, menni fogok hozzájuk, de ők is csak emberek, mitöbb, akiket vodásakat ismerek, inkább sutácskák, mint informatikában jártasak, ezért nézek mindenhol körül ahol tehetem. ötletet adtak arra, hogy dugjam rá simán a gépre a sticket, és a gépben az APN beállításokat igazítsam a voda rendszerének megfelelően, de telefonon (kérdés hogy van e tablet és teló android között különbség e téren)csupán csak VPN beállításokat engedett állítani, APN-t állító opciókat nem találtam; Beállítások-wireless és háló beáll.-VPN beállítások, alatta mobilhálózatok -megjegyzés alatta: Állítsa be a roamingra, hálózatokra és APN hálókra vonatkozó opciókat, ezen belül hálóbeállítások, nincs benne semmi érdekes, adat engedélyezése illetve adatforg roaming, és ennyi, itt feltennék egy nagy kérdőjelet. Alább linkelem azt amit én találtam az APN beállításokhoz
köszi a segítséget!!!
köszönöm szépen, kiírom és megfogom nézni a többi összegyűjtött tanács mellett ezt is, és írom amint megvan az eredmény, köszönöm szépen! -péntek este esedékes-
ha van még ötlet, tanács, várom :)
Ha nem támogatja a kernel akkor nem fog menni és pont. HIába van (ha van) rá szoftveres megoldás, a modemnek max a kártyaolvasós részét fogja felismerni a készülék. Dehát modem csere.
Amúgy; beállítások - wifi alatt (továbbiak) és ott lesz lentebb a támogatott eszközök listája. Talán a gyártó oldalán is leírják ezeket, utóbbit pontosan nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!