Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy állítható be,...

Facebookon hogy állítható be, hogy a fotóalbumokat, meg az egész oldalamat csak az ismerősök lássák, és más ne?

Figyelt kérdés
facebook

2012. okt. 11. 21:26
 1/2 A kérdező kommentje:

Első, amit linkeltél, az nem erről szól! Névjegyen belül csak az alapadatok (iskolák, munkahely, hasonlók) vannak...

Én azt kérdeztem, hogy elsősorban a fotókat hogyan lehetne külső személyektől elzárni?

Pl ha belemegyek a profilképekbe vagy a borítóképekbe, akkor ott nincs olyan lehetőség, hogy csak ismerősök lássák... Egyedül az album megosztása/vagy törlése van...

Gondolom máshol egy gombbal be lehet állítani, ghyo egy kép se legyen nyilvános?! De hol?

Továbbá az oldalon a tevékenységek, hogy pl kivel lettem ismerős, vagy mit osztottam meg, na azt is csak ismerősök lássák.

Ezekre nem találok beállítást!

Segítene valaki? Zöld kacsóért... :)

2012. okt. 11. 21:40
 2/2 anonim válasza:
Kattints a saját ikonképedre vagy neved linkjére, a megjelenő oldalon kattints az "Ismerősök" ikonképre vagy linkre, majd kattints a felső "Szerkeszt" gombra, a megjelenő kis ablakban levő lefelé mutató kis ikonból válaszd az "Ismerősök" opciót.
2012. okt. 13. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!