Miért nem tudok online tv-t nézni?
Sziasztok!
A legújabb Firefoxot használom 15.0.1 és több gondom is adódott. Ha már kérdezek akkor megírom ezeket is, mert szerintem mindet ugyanaz a hiba okozza. De lehet hogy tévedek.
Az egyik, hogy van 1 oldal ahol (mielőtt újrapakoltam volna az op. rendszert)tv-t szoktam nézegetni.
Most ugyan hang az van, de kép az nincs.
Ez a másik, Maxthon böngészőmnél is így van.
Nem ír semmit, hogy töltsek le valami bővítményt stb.
A másik, hogy nem tudok online bankolni.(Nem tom mennyire ismeritek az o t p webes felületét) Az sms-ben kapott jelszó beírása után nem lép be oda ahova kéne neki.
Ez is mind a 2 böngészőre igaz.
A 3. ami csak a Firefoxnál jelentkezik, hogy a Picassa albumomba nem lehet képet feltölteni.
Próbáltam már a tűzfal kikapcsolásával is a dolgokat, de semmi.
Java, Adobe Flash Player, Windows Media Player 1.0.0.8 Firefox Plugin van.
Szakértő segítségét nagyon megköszönném.
Kipróbáltam. Ez lett:
Az eng. után itt sincs kép csak hang.
Azért köszi.
Esetleg valami más javaslat?
Csináltam 1 jobb klikket az üres ablakban és a win. media player beállítási lehetőségei jöttek fel. Ebből gondolom, hogy az jelenítené meg nekem a képet. Próbáltam egyéb (a gépen lévő) médiákat megnyitni vele. el sem indult, sem audió sem videó viszonylatban.
Így most már az is kérdés, hogy hogyan lehet Win7 alatt az említett programot törölni (valami gond lehet vele), mert 1 sima eltávolításnál nem látszik a listában. Amíg fent van, addig nem tudok 1 másik alacsonyabb verziószámút feltenni (ezt sikerült szereznem).
A progi engedélyezve van a rendszerben.
Win. telepítő lemezem nem áll rendelkezésre.
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!