Honnan lehet letölteni olyan ingyenes képszerkeztőt ahol ilyen képeket lehet csinálni? (a háttérre és a képösszállításra gondolok)
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 10:55
1/18 A kérdező kommentje:
az utolsót ne vegyétek figyelembe azt véletlenül ötöttem be..
2009. aug. 6. 10:55
2/18 A kérdező kommentje:
főleg az elsőre gondolok:D
és köszi előre
2009. aug. 6. 10:56
3/18 anonim válasza:
Adobe Photoshop,Paint shop pro...Lehet ezekkel csinálni..
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
Ingyenes:
Gimp
[link] (valószínű a felső kell neked ezek közül, az alsó 64bites oprendszerhez van (ha tudod, hogy ilyened van, akkor ezt szedd le))
6/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gimphez esetleg van vmi útmutató mert kicasit bénán kezelem XD
2009. aug. 6. 14:36
7/18 A kérdező kommentje:
am az első 2-őt a gimp nemtudja sztem megcsinálni..legalábbis én nemtudom vele..
2009. aug. 6. 15:30
8/18 anonim válasza:
A Gimp szinte mindent tud, amit a PhotoShop is, az első két képet is simán meg lehet vele csinálni. Kis segítség a használatához:
Ha nem is azt csinálják a tutorialokban, amit te szeretnél a végén elérni, egy-két fogást mindenhonnan el lehet lesni, és azok használatával meg tudod a képeket csinálni.
9/18 A kérdező kommentje:
értem nagyon köszi:D
elhiszem h megtudja mert nagyon sok dolgot tud csak én vagyok béna:S
köszi még1X *-*
2009. aug. 6. 19:07
10/18 A kérdező kommentje:
am azt átlehet állítani h ha átteccőre akarom a hátteret akk ne az a kockás háttér látszódjon hanem csak simán legyen áttecősebb...remélem érted..
2009. aug. 6. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!