Internet csomag megszűnt, tovább lehet elvileg vinni? Újabb hűségidőt aláírni?
Figyelt kérdés
Tehát lejár a két éves hűségszerződésem. Két éve sem volt már ez a csomag ami nekünk van, de tovább vihettük, újabb kettő évet írtunk alá. Most ismét lejár a kettő év, felhívtam a szilgáltatót, és azt mondták, hogy se tovább.. Vagyis csak listaáron vehetnénk igénybe. Drágább van, illetve egy olcsóbb csomag is, de az kevés nekünk. Ilyen esetben van valami jogszabály? Szerintetek érdemes erölködnöm?2012. okt. 10. 08:55
1/2 anonim válasza:
Nem írod, melyik szolgáltató, elméletben mobilszolgáltatónál lehet pl. hűségidő alatt is csomagot váltani, felfelé. Én is ezt tettem tavaly.
2/2 anonim válasza:
Lejárt a hűségidőd, így nem köt egyikőtöket sem szerződés (szolgáltatót amúgyis csak akkor kötne azidő alatt is, ha árgaranciát stb. vállal), így azt eszed, amit kapsz, v. ha tudsz, és megéri neked, akkor szolgáltatót váltasz.
Én anno felhívtam a upct az ilyen irányú kérdésemmel, és nem kaptam számomra kedvező választ, aztán mikor már a inet kikötése miatt hívtam őket, az időpont egyeztetés végett, akkor meg kérdezte a üfszolgálatos (akkor már bent volt a digi olcsóbban 4X akkora sebességgel, korlátozások nélkül), hogy miért nem kerestem meg őket először. Evvan, de úgyis ők is csak max. alacsonyabb szolgáltatást ajánlottak vna olcsóbban. Hát, azt meg tartsák meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!