Mitől állhatott meg így az élet a facebook üzenő falamon?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés új dolog jelenik meg. KB.: fél óránként 1 dolog. Még az engem közvetlenül érintő dolgok sem jelennek meg, egyik haverom egy képén például bejelölt és azt is csak a profilom üzenőfalán látom. Egy szóval, mintha nem is 110-en lennének fent az ismerőseim közül, hanem 5-en kb. Máskor is volt hasonló, de az hamar elmúlt. volt olyan is régebben, hogy minden törlődött és újra kezdődött, de rendesen.2012. okt. 9. 20:19
1/2 A kérdező kommentje:
Még azzal az észrevétellel kiegészítem, hogy szerintem akkor nincs semmi új, amikor fent vagyok, tehát, ha akkor raknak ki valamit, azt nem látom, és amíg nem vagyok bejelentkezve, de raknak ki valamit, azt később látom.
2012. okt. 9. 20:25
2/2 anonim válasza:
legfrissebb postokra állítsd át,ne a fontosakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!