Szakadozik a net, ha felhívom a szolgáltatót (digi) szerintetek csinálnának valamit?
Figyelt kérdés
Baromira elegem van, hogy nem lehet játszani egyáltalán, mert dc meg lagg van folyamatosan. (nem vagyok kocka, de azért néha szeretek kikapcsolódni rts játékokkal)
Ez nonszensz, most futtatok egy ping tesztet, nagyon kíváncsi leszek mennyi packet loss-t fog majd írni. De ez egyszerűen nevetséges és rettentően bosszantó
2012. okt. 9. 15:46
1/2 Hazardteam válasza:
Általában elég gyorsan reagálnak. Nekem is digi van évek óta, de ilyen gondom még nem volt, sőt. általában túl alacsony a pingem a többiekhez képest, ha multizom, a sebességem meg rendszerint több, mint amire előfizetek.
2/2 anonim válasza:
Relatív és eléggé helyfüggő a dolog.
Nekem nagyszüleimnél szintén csak a bajom volt a digivel, folyton szétkapcsolgatott...
Kicsit túl volt terhelve a hálózatok ott. (Pedig a LAN-os verzió volt, de hát az optika sem végtelen kapacitású.)
Telefonálj, hátha. De ha a terhelés miatt van, akkor nem sok mindent fognak tudni csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!