Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez a pandastart.com?

Mi ez a pandastart.com?

Figyelt kérdés

Már több helyen is olvastam róla, de én nem hiszem el, hogy ezzel pénzt lehet szerezni.

Már több haverom is becsatlakozott ebbe. Ráakarnak venni, hogy én is regisztráljak és gyűjtsem a pontokat.

Állítólag, ha sok pontot összegyűjtök, akkor pár hónap alatt 20 ezret kaphatok, de ezt a pénzt csak egészben vehetem ki, ha teljesen kigyűlt.

Gondolom a vezetője rengeteg pénzt kap ezért.

De az igaz, hogy valamikor tényleg kiad ebből a pénzből a regisztráltaknak?

Nehéz ezt elhinni.

[link]

2012. okt. 8. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom egy újabb kamu oldal ami pénzt ígér kattintgatásért. A sok hülye gyerek meg el is hiszi.
2012. okt. 8. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

Volt már több ilyen is, de azt nem gondoltam volna, hogy haverjaim is beveszik ezt.

2012. okt. 8. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Írd be ide a gyakori kérdések keresőjébe, hogy "pandastart", és olvass el minden választ, meg fogod érteni, mi ez az egész. És eldöntheted, akarod vagy sem.
2012. okt. 8. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Már megtettem és részletesen utána olvastam google-ben is.

Utána néztem a csávónak.

Én nem kérek belőle.

[link]

2012. okt. 8. 20:52
 5/7 anonim válasza:
Én belsősként mondom, hogy a belinkelt cikk hülyeség! Pont most lett limitálva a hirdetésekből szerezhető pontok száma havi 100-ra. Ez már eleve ellent mond annak, hogy Csaba a minél több klikkelgetésre menne, másrészt biztosítja, hogy a pontok ne inflálódjanak, hanem megtartsák értéküket, így a jutalék is nagyobb lesz.
2012. okt. 9. 17:15
 6/7 anonim válasza:
Kamu szar az egész!Megszedi magát a sok hülye emberből és ennyi:)
2012. okt. 10. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

vorosdemon!

Hány embert sikerült becsapnod érte?? ;)

2012. okt. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!