Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore seed-elés probléma?

Ncore seed-elés probléma?

Figyelt kérdés
Kb két hónapja regisztráltam, de bármit töltök le, felfelé semmi nem megy. Pont tőlem nem szedi soha senki? Letöltöttem már 10gigát körül azt felfelé nem ment semmi, mi a lehet a gond? utorrent 3.2-t használok használok...

2012. okt. 8. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

- Más oldalakra tudsz feltölteni?

- Mekkora feltöltési sebességed van?

- Hány seeder illetve hány leecher van azokon a torrenteken, amiket az nCore-ról töltöttél le?

Ha más oldalakra sem tudsz feltölteni, akkor lehet hogy valami beállítási gond van. Ha van routered, akkor lehet hogy nem (vagy rosszul) állítottad be a port forwardingot.

Ha kicsi a feltöltési sebességed, akkor lehet hogy egyszerűen nem akarnak hozzád kapcsolódni a leecherek, mert találnak a seederek között gyorsabbat (nCore-on elég sok a nagy feltöltési sávszélességgel rendelkező seedszerveres ember).

Ha sok seeder és kevés leecher van a letöltött torrenteken, akkor meg egyszerűen nincs kinek feltöltened.

2012. okt. 8. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Más oldalakra megy igen rendesen, most mértem 19,5Mbit/s volt a feltöltésem, amiket letöltöttem általában sok a seeder és kevés a leacher (újabb filmek stb...), akkor biztos ezért van, csak akkor is furcsállottam a dolgot. De így nem fognak kidobni ugye?
2012. okt. 8. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mind1 milyen a neted, ha 48 órát seedelsz akkor nem lehet semmi gond :-)
2012. okt. 8. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha nem tölt vissza 250 GB-ot akkor meg nem lehet TAG
2014. nov. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!